Välkommen till Halifax Racing!

 

 "Vi vill inspirera och underlätta för andra båtintresserade till att, precis som vi gjorde 2008, förverkliga drömmen om att köra båtracing" 

Det här är sidan för dig som tycker att båtracing är kul. Det är inte alls så svårt eller dyrt som många tror. Är du sugen på att börja med racing, men är osäker på vad det innebär, gå in på fliken "OFFSHORE RACING" där du finner svaren på dina frågor. Och gör du inte det, tveka inte att kontakta oss eller någon av klasscoacherna.

För dig som bara gillar att följa vad som händer på racerbanorna eller som vill läsa det senate skvallret, sätt på volymen, surfa runt på de olika sidorna och njut. Med hopp om att se fler båtar på tävlingsbanan"

 

magnus_pettersson.jpg

Argocat_pilotoNav.jpg

 

Magnus Pettersson 

Phantom 21 X-44  

Argo 21 A-44    

Fredric/Malin Söderberg 

Argocat 23

W-113

 
     
jonta_infor_roslagsloppet_08.jpg hasse.JPG  

Jonas Pettersson

 Bat 22

X-142

Hasse Bergkvist

Phantom 20

Z-87

 

 

 

Sponsorer 

 Är du intresserad av en reklamplats på våra båtar och på vår hemsida kontaktar du webmaster@halifaxracing.se. Vi har ett flertal intressanta reklamupplägg där vi tillsammans kan skapa ett givande samarbete. 

 

 

isLogo.jpg

UPPSALA CITY/ÖREBRO 

 Arena_water_instinct.jpg

 

Ny_storex_logo-07.JPG

 

 Cedecor.gif

  

 Triboron.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halifax Racing

Varför starta ett team och en hemsida? Läs historien om hur allt började. Här finner du också svaren på många av dina frågor om hur mycket jobb det är för att skapa en racerbåt. Om du går in på respektive båt så har du en undermeny som heter projekt. Här kan du se vad som görs för att ordningställa båten till racedugligt skick beroende på vilken klass den skall tävla i. Du kan också läsa om oss som tävlar (idag 4 st besättningar) och hur respektieve besättning började med båtracing. Du finner också kontaktuppgifter till oss. 

Offshore racing

Hur kommer man igång som nybörjare med båtracing? Här finner du svaren. Vi kryddar med information om de klasser vi tävlar i med resultat, bilder och reportage, samt nyttiga länkar och information

Gott & Blandat

En hemsida är aldrig en bra sida utan Godis.. Se bilder, filmklipp, race-TV och matnyttiga länkar.

Båtsportsprofiler

Vi försöker regelbundet göra reportage och intervjuer med racerbåtsåkare. Här kan du läsa om stjärnor som Lasse Ström, Peter "Foppa" Forsberg, Annika Wrenkler, Christian Jansson, Pernilla Ingvarsson, Micke Frodé, Gunnar "Freakbrother" Olderin och Ricard Karlsson. Och det fylls hela tiden på med nya reportage. Gå in och kika på fliken Gott & Blandat och välj i undermenyn Båtsportsprofiler

 
stäng