Myrsjös halvblod

Denna sida, är dåligt uppdaterad, väntar in lite nya bilder på stona, då min dator blev kapad, och alla bilder försvann! Vi har ju fler ston än de som finns här till vänster.

De ston som finns med, är dock väl uppdaterade!

 

På Myrsjö gård finns  avelsston, föl och unghästar.

Våra egna, och även helinaccorderade. Flera av dem är också till salu.

Halvsystrarna My Princess och Wild Wilma har båda fått gångartsdiplom på treårstestet.  My Princess blev 2008 Sveriges bästa treåriga gångartsto när hon tog hem Kungakannan och toppade sedan det hela med att vinna Svenskt Avel- och Sportchampionat på Flyinge. Lillebror Hektor, blev "bara" 5a 2012!

 

Vi har 20 egna avelsston,( femton halvblod, fem travare )som verkligen bevisat sig i avelsboxarna, genom framgångsrika avkommor.

Nymphaeas mest lysande avkomma är My Princess.  Åtta av Nymphaeas avkommor är visade på treårstest och resultatet är sex diplom, (en dubbel) och två klass 1.

Mira var hoppstammad, men även hennes avkommor rör sig bra och fem är visade på treårstest, med sex diplom! Creta blev 3a på Championatet 2013! (3 åring)

Nymphaea, och Mira blev båda ELIT 2010!

Wild Wilma, (u: Nymphaea) är nu också hos oss, som avelssto.

Preneau, ett KWPN sto,  och vi har också en skäck, ett polskt halvblod, som heter Mata Hari -P.  Dolce Vita TH, har lämnat Fiera Girl, som gått två Unghäst VM, och vunnit det mesta!

Nedan är föl 2013, och de är inte  avvanda,  mödrarna är utanför kameran!

juni_008.jpg

 

 

 
stäng